گاهنامه دانشجویی «فراسوی ذهن»

۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۳ کد : ۱۲۸۸ معرفی نشریات دانشجویی
گاهنامه مستقل دانشجویی «فراسوی ذهن» با محوریت علمی_اجتماعی_فرهنگی و سیاسی از آبان ماه ۱۳۹۸ تا کنون منتشر میشود. گاهنامه فراسوی ذهن بر این است که آسیب‌های اجتماعی و علم روانشناسی را هر‌چه بیشتر به دانشجویان بشناساند.
گاهنامه دانشجویی «فراسوی ذهن»

تکرارهای بی مورد، وانمود کن تا به دستش بیاری، ازدواج عروسکی، اعتیاد در کمین سلامت و جدول روانشناسی از جمله موضوعاتی است که در فراسوی ذهن اردیبهشت ۱۳۹۹ می‌توانید بخوانید.

بخشی از مطلب "وانمود کن تا به دستش بیاری" چنین می خوانیم:

شاید بسیاری از ما فکر می‌کنیم که اکثر کارهایی که روزانه انجام می‌دهیم حاصل تصمیم گیری و انتخاب‌های آگاهانه ما است، اما عصب‌شناسان دریافته‌اند که این گونه نیست و زندگی ما سرشاز از عادت‌ها است و هر عادتی حتی کوچک در طی زمان روی سلامتی ما، شادی ما، سازماندهی کاری و کارکردهای ما اثر زیادی دارد.

شما می توانید از طریق سایت نشریات دانشجویی دانشگاه پیام نور تمامی شماره های منتشر شده ماهنامه را به صورت "رایگان" دریافت کنید.

کلید واژه ها: نشریات دانشجویی