گاه نامه دانشجویی «خط سفید»

۳۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۷ کد : ۱۲۹۰ معرفی نشریات دانشجویی
گاه نامه دانشجویی «خط سفید» که خرداد ماه منتشر شد، نخستین مجله سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبایی (ره) است.
گاه نامه دانشجویی «خط سفید»

‌‌‌‌‌‌‌این مجله در حوزه فرهنگی-اجتماعی فعالیت داشته و به منظور ایجاد تعمق و پویایی در دانشجویان، منتشر شده است.

چگونه این دنیا را تاب بیاوریم؛ قرنطینه تنهایی یا فرار جمعی؛ مهمان خانه تنهایی؛ عشق تاریخ انقاض ندارد؛ خانه، خانواده، فرصت و تهدیدها در شرایط قرنطینه؛ وقتی که ماه تنهایی را بلد شد و سرود مهر بخشی از مطالبی است که در "خط سفید" بهار ۹۹ می‌توانید بخوانید.

در بخشی از مطلب «خانه، خانواده، فرصت و تهدیدها در شرایط قرنطینه» می‌خوانیم:

به نظر می‌رسد که شرایط بحرانی ایجاد شده، یعنی شیوع بیماری کرونا که نظم جهانی را برهم ریخته است، می‌تواند بر پویایی خانواده‌ها و به این ترتیب، برشکل گیری طرحواره های ناسازگار اولیه اثر گذار باشد. از سوی دیگر این شرایط اضطراب آور می‌تواند طرحواره های ما را که در دوران کودکی شکل گرفته‌اند فعال کند و موجب ناراحتی و آشفتگی بیشتر شود.

شما می‌توانید از طریق کانال تلگرامی خط سفید این شماره از گاهنامه را به صورت رایگان دریافت نمائید.

این نشریه به پیشنهاد شما معرفی شده است.

کلید واژه ها: نشریات دانشجویی