با همکاری باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی برگزار می شود:

گفتگو پیرامون بومی سازی بازی Wingspan با رویکرد پرنده شناسی و پرنده نگری

نشست های علمی و ترویجی
بازی های خلاقانه و رویکردهای نو در آموزش برای محیط زیست، گفتگو پیرامون بومی سازی بازی Wingspan با رویکرد پرنده شناسی و پرنده نگری سه شنبه ۲۸ تیرماه ساعت ۲۱:۳۰ برگزار خواهد شد.
گفتگو پیرامون بومی سازی بازی Wingspan با رویکرد پرنده شناسی و پرنده نگری

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی با همکاری مرکز بازی های خلاق گفتگویی زنده پیرامون بومی سازی بازی Wingspan با رویکرد پرنده شناسی و پرنده نگری روز سه شنبه ۲۸ تیرماه ساعت ۲۱:۳۰ برگزار میکند. بازی Wingspan در سال ۲۰۱۹ توانسته نامزده دریافت بیش از ۱۰ جایزه بین‌المللی و برنده ۱۰ جایزه بین‌المللی در حوزه بازی ها باشد. همچنین این بازی جزو ۲۰ بازی برتر در رده بندی بازی های boardgamegeek می باشد.

این گفتگو با حضور عباس گلبخش؛ مدیر عامل شرکت هزار تو و تولید کننده بازی Wingspan در ایران، حامد موسوی؛ مدیر عامل باشگاه پرنده نگری ایرانیان و رضا علی اصل، پرنده شناس و مدرس طبیعتگردی برگزار خواهد شد.

پخش زنده در صفحه اینستاگرام باشگاه دانشجویان حامی محیط‌زیست و منابع طبیعی