انتخاب شورای مرکزی منطقه ۶ با حضور تشکل های دانشجویی جنوب شرق کشور

۰۶ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۷:۰۹ کد : ۱۳۸۷ باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست
به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی نشست‌ مجمع منطقه‌ ۶ باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی با حضور نمایندگان تشکل های دانشجویی حامی محیط زیست استان های هرمزگان، کرمان و سیستان و بلوچستان به صورت وبینار برگزار شد.
انتخاب شورای مرکزی منطقه ۶ با حضور تشکل های دانشجویی جنوب شرق کشور

مجمع منطقه ۶ باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی با حضور نمایندگان تشکل های دانشجویی حامی محیط زیست استان های هرمزگان، کرمان و سیستان و بلوچستان برگزار شد.

در این نشست علاوه بر گفتگوی رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی با نمایندگان تشکل های دانشجویی حامی محیط زیست و منابع طبیعی در خصوص ظرفیت ها و چالش های پیش روی دانشجویان در جهت فعالیت در این حوزه، اقدامات مورد نیاز جهت حل مشکلات پیش روی فعالیت دانشجویان در دستور کار دبیرخانه باشگاه قرار گرفت.

این نشست شامل بخش های معرفی باشگاه، معرفی فعالیت های گروه های حاضر در مجمع، تقدیر از شورای مرکزی دوره قبل و ارائه گزارش عملکرد شورای مرکزی دوره قبل نیز بود.

نتایج انتخابات شورای مرکزی منطقه ۶ به شرح زیر می باشد:

۱- علیرضا شریفی
انجمن علمی مهندسی آب دانشگاه ولیعصر رفسنجان

۲- سپهر دیوان بیگی
انجمن علمی مهندسی آب دانشگاه شهید باهنر کرمان

۳- عباس حیدری
انجمن علمی اقتصاد کشاورزی دانشگاه شهیدباهنر کرمان

۴- حسین احمدی
شورای صنفی دانشگاه هرمزگان

۵- حنان قدیری
انجمن علمی محیط زیست دانشگاه ولیعصر رفسنجان

شایان ذکر است طبق برنامه زمان‌بندی تا پایان مرداده ماه ۱۳۹۹ تمامی نشست های مجامع ۸ گانه باشگاه برگزار و فعالیت سومین دوره از شهریور ماه آغاز خواهد شد.

کلید واژه ها: محیط زیست