بیانیه باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در خصوص آتش‌سوزی جنگل‌های کشور

۰۷ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۳ کد : ۱۳۹۷ اسلایدر باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست
باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در خصوص آتش‌سوزی جنگل‌های کشور اقدام به صدور بیانیه نمود.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، این بیانیه در سه بخش اقدامات اجرایی، اقدامات مطالعاتی واقدامات ساختاری به ارائه راه‌کار و پیشنهاد پرداخته است.

در بخشی از این بیانیه آمده است:
باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی در راستای اهداف خود در خصوص حفاظت از منابع طبیعی بابررسی‌های میدانی و مطالعاتی پیشنهاداتی را در خصوص مدیریت بهینه آتش سوزی‌ها ارائه می‌نماید. امید است مسئولان و تصمیم گیران توجه لازم را در این امر داشته باشند، تا بتوانیم از وقوع رخدادهای ناگوار در آینده جلوگیری و منابع ارزشمند زیستی کشورمان را حفظ نماییم.

کلید واژه ها: بیانیه