تیم مرکز بازی‌های خلاق سازمان دانشجویان منتخب سومین رویداد ملی ایده‌ آزاد اسباب‌بازی

۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۸ کد : ۱۴۲۷ اخبار بازی
تیم مرکز بازی‌های خلاق سازمان دانشجویان با ایده بازی رومیزی «صد ستون» که یک بازی کاملا ایرانی طراحی شده بر اساس شاهنامه فردوسی است، منتخب سومین رویداد ملی ایده‌ آزاد اسباب‌بازی شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، سومین رویداد ملی ایده‌آزاد اسباب‌بازی با هدف ایجاد بستری مناسب برای همکاری‌های مشترک ایده‌پردازان با یکدیگر، ایده‌پرداز با سرمایه‌گذار و سرمایه‌گذار با سرمایه‌گذار برگزار شد.
تیم مرکز بازی های خلاق سازمان دانشجویان متشکل از «فائزه پوراکبری»، «علی طباطبایی» و «محمد علیزاده» توانست در مرحله نهایی این رویداد در بین ۳۰ اثر برتر، از بین ۱۶۰ اثر رسیده به دبیرخانه رویداد قرار گیرد.

آیدین مهدی‌زاده دبیر سومین رویداد ملی ایده‌آزاد اسباب‌بازی گفت: نیمی از ایده‌های ارسال‌شده در گروه «بازی‌های رومیزی» است که نشان از رشد و محبوبیت این دسته از سرگرمی‌ها بین مخاطبان و طراحان است و توجه به این نکته در تدوین چشم‌انداز طراحی و تولید سرگرمی‌ها قابل تأمل است.