تمدید مهلت شرکت در مسابقه تخصصی مناظره

۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۵۰۱ گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی اسلایدر
مهلت شرکت در مسابقه تخصصی مناظره تعاون تا پنجم شهریورماه تمدید شد.
تمدید مهلت شرکت در مسابقه تخصصی مناظره

به گزارش روابط‌عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، دانشجویان رشته‌های علوم اجتماعی؛ اقتصاد و مدیریت، علوم سیاسی ودیگر رشته‌های مرتبط می‌توانند جهت شرکت در مسابقه، در قالب گروه‌های دو یا سه نفره در مسابقات ثبت نام کنند.
اولویت شرکت در مسابقه با دانشجویان تحصیلات تکمیلی است و محدودیتی در رابطه با دانشگاه محل تحصیل وجود ندارد.
مرحله مقدماتی با حضور ۱۶ تیم برگزارو تیم‌های یک گروه با تیم‌های گروه مقابل مسابقه خواهند داد.

تعامل تعاونی‌ها با اقتصاد جهانی، افزایش بهره وری در اتاق‌ها، اتحادیه‌ها و تعاونی‌ها، نظام جامع نظارت و ارزیابی اتاق‌ها، کمک به ارتقای سطح کیفی و توانمندسازی اتحادیه‌ها و تعاونی‌ها، ترویج و توسعه فرهنگ تعاون با استفاده از ابزارها و رسانه‌های عمومی و استفاده از ظرفیت‌های قانونی اتاق تعاون برای بهبود فضای کسب و کار محور و موضوع مناظرات می‌باشد.