پخش ویژه‌برنامه‌ی تلویزیونی «خیمه هنرمندان» از شبکه زنجان

۰۱ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۱ کد : ۱۵۲۴ شُعَب سازمان دانشجویان
برنامه خیمه هنرمندان به صورت مجازی در لایو اینستاگرامی از ۲ شهریورماه به مدت پنج روز برگزار می‌شود.
پخش ویژه‌برنامه‌ی تلویزیونی «خیمه هنرمندان» از شبکه زنجان

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، ویژه برنامه‌ی «خیمه هنرمندان» با بخش‌هایی همچون شعر، موسیقی، عکس، تئاتر، خوش‌نویسی، خاطره‌گویی و معرفی کتاب‌های عاشورایی برای پنج شب در ماه محرم طراحی شده است که از شبکه زنجان پخش خواهد شد.

برنامه‌های روز دوم شهریور شامل معرفی هنرمند عکاس عاشورایی به همراه گفت‌وگو و نمایش عکس و نی‌نوازی است. برنامه‌های روز سوم شهریور شامل معرفی دو کتاب عاشورایی، معرفی هنرمند عاشورایی همراه با گفت‌وگو و اجرای موسیقی عاشورایی و نی‌نوازی خواهد بود.
برنامه‌های روز چهارم شهریور شامل معرفی دو کتاب عاشورایی، معرفی هنرمند تئاتر عاشورایی همراه با گفت‌وگو و نی‌نوازی است. برنامه‌های روز پنجم شهریور شامل معرفی دو کتاب عاشورایی، معرفی هنرمند خوشنویسی عاشورایی به همراه گفت‌وگو و نمایش آثار و نی‌نوازی است.
برنامه‌های روز ششم شهریور نیز شامل معرفی دو کتاب عاشورایی و گفت‌وگو با یکی از رزمندگان دفاع‌مقدس با عنوان شب خاطره و نی‌نوازی است.

این برنامه با همکاری سازمان انتشارات جهاددانشگاهی و سازمان دانشجویان جهاد‌دانشگاهی واحد زنجان از سوم محرم به مدت پنج شب اجرا می‌شود.

«خیمه هنرمندان» از طریق صفحه اینستاگرامی این سازمان به نشانی@isba.ir و نیز صفحات @artzanjan_irو @znuclop پخش خواهد شد.