جلسه توجیهی_آموزشی مسابقات تخصصی مناظره تعاون برگزار شد

۱۳ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۸:۰۱ کد : ۱۵۵۹ گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی
جلسه توجیهی_آموزشی مناظرات تخصصی تعاون صبح روز چهارشنبه ۱۲ شهریوربا حضور شرکت کنندگان در این مسابقات به صورت مجازی برگزارشد.
جلسه توجیهی_آموزشی مسابقات تخصصی مناظره تعاون برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، مهدیه شاه نظری مدیر مرکز ملی گفتگو، مناظره و آزاداندیشی به تشریح روند اجرایی مسابقات، ساختار هر مناظره و معیارهای داوری پرداخت و تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های کرونایی و لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی این مسابقات از طریق فضای مجازی برگزار و به دلیل عدم حضور داور و شرکت کننده در کنار یکدیگر و ضرورت رعایت حقوق شرکت کنندگان، نتایج مسابقات تا حصول اطمینان از دیده شدن کامل فیلم مناظرات توسط همه داورها اعلام نخواهد شد.

همچنین پیمان باباخانلو به نمایندگی از اداره تعاون وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی در جلسه حضور یافت و ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص وضعیت تعاونی‌ها در ایران و جهان به معرفی منابع مفید جهت مطالعه شرکت کنندگان در حوزه تعاون پرداخت.
در بخش پایانی نیز شرکت کنندگان در این جلسه آنلاین سوالات خود را مطرح نموده و توضیحات لازم را دریافت نمودند.
گفتنی است جدول مرحله مقدماتی مسابقات ۱۵ شهریور اعلام و مناظره‌ها از ۱۸ شهریور به صورت غیر حضوری برگزار خواهد شد.