برگزاری کارگاه نقش مبانی هنرهای تجسمی درتولید آثار گرافیکی

۰۴ آبان ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۰ کد : ۱۸۹۵ شُعَب سازمان دانشجویان
مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد استان گلستان گفت: سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد گلستان با همکاری دانشگاه فنی وحرفه ای استان گلستان کارگاه نقش مبانی هنر های تجسمی در تولید اثارگرافیکی را برگزار می کند.
برگزاری کارگاه نقش مبانی هنرهای تجسمی درتولید آثار گرافیکی

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی علیرضا سعیدی اظهارکرد: در این کارگاه به موضوعاتی پیرامون نقش مبانی هنرهای تجسمی در تولید آثار گرافیکی، تشریح عناصر بصری از قبیل: شکل، رنگ، بافت، روشنی و تیرگی، سطح و خطوط و نقش آن در تولید آثار گرافیکی و تعادل و هماهنگی و کادر های بصری پرداخته می شود.
وی افزود: این کارگاه بصورت آنلاین از سامانه رویتاب جهاددانشگاهی به آدرسhttp://roytab.ir و با حضور دکتر «محسن صحتی» مدرس دانشگاه و پژوهشگر هنر برگزار می گردد.
علی رضا سعیدی خاطر نشان کرد: دانشجویان علاقه مند تا روز دوشنبه ۵ آبان ماه فرصت دارند ضمن اعلام مشخصات دانشجویی جهت ثبت از طریق شماره تماس های ۰۱۷۳۲۲۴۹۹۳۷__۰۹۰۵۱۲۷۸۳۵۳ اقدام نمایند.