‌‌ برنامه‌های سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در روز دانشجوی مجازی

۱۴ آذر ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۱ کد : ۲۰۷۱ اخبار سازمان شُعَب سازمان دانشجویان
همه ما امسال در هر دانشگاه و هر رشته‌ای که باشیم یک مهمان ناخوانده داریم. کرونا امسال برنامه‌های روز دانشجو را نیز متفاوت کرده است. در حال حاضر باید برای شکست زنجیره انسانی این ویروس همه گیر و کمک به کادر فداکار درمانی در خانه بمانیم. از همین رو شعب مختلف سازمان دانشجویان در سراسر کشور برنامه‌ها، سخنرانی‌ها و نشست‌های مجازی پرسش و پاسخ را برنامه‌ریزی کرده‌اند که در ادامه به مرور این برنامه‌ها می‌پردازیم.
‌‌ برنامه‌های سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در روز دانشجوی مجازی

سازمان دانشجویان (ستاد)
سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی همزمان با روز دانشجو پنجمین نشست از سلسله نشست‌های «واکاوی تجربه زیسته دختران دانشجو» با عنوان «نقش دختران دانشجو در عرصه مشارکت‌های سیاسی و اجتماعی» برگزار می‌کند.
این برنامه روز یکشنبه شانزدهم آذرماه ساعت ۱۱ با حضور معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده برگزار می‌شود.
همچنین گفتگوی دانشجویی با عنوان «موانع و الزامات مشارکت اجتماعی دانشجویان» را روز دوشنبه ۱۷ آذر ساعت :۱۵ برگزار می‌کند.

اردبیل
سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان اردبیل وبینار تخصصی «دانشجو، دانشگاه و مسئولیتهای اجتماعی و سیاسی» را روز یکشنبه ۱۶ آذر ماه ساعت: ۱۰ الی ۱۲ برگزار می‌کند.

امیرکبیر
سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی امیرکبیر با همکاری اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ویژه برنامه‌ای با عنوان «دانشجوی نوآور؛ خالق شگفتی ها» را در روز یکشنبه ۱۶ آذر ساعت :۲۱ برگزار می‌کند.

ایلام
وبینار با عنوان جنبش دانشجویی و آزادیخواهی، با مشارکت دانشگاه ایلام و دانشگاه پیام نور و علمی کاربردی

آذربایجان غربی
مسابقه فرهنگی وقتی دانشجو شدم با محوریت بهترین خاطرات دوران دانشجویی (در حال برگزاری)
ویژه نامه آذرنامه به مناسبت روز دانشجو
نشست تخصصی چگونه دانشجوی نخبه شویم (یکشنبه ساعت ۱۰)

بوشهر
سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان بوشهر «گفت و گوی دانشجویی» را در روز شنبه ۱۵ آذر ماه برگزار می‌کند.

تربیت مدرس
مسابقه کتابخوانی با موضوع روز دانشجو

خراسان جنوبی
نشست تخصصی آسیبها، تهدید ها و چالش های فضای مجازی و شبکه های اجتماعی سازمان دانشجویان
نشست مجازی مسئولین دانشگاه با دانشجویان پیرامون موضوع مشکلات و موانع آموزشی
کارگاه مجازی تفکر مثبت

خراسان رضوی
جشنواره عکس و فیلم کوتاه «دانشجو در قرنطینه» با محورهای عکس و عکس نوشته (کپشن) و فیلم کوتاه ۱ دقیقه‌ای همزمان با روز دانشجو برگزار خواهد شد.

خراسان شمالی
سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی خراسان شمالی لایو اینستاگرامی گفتمان با دانشجویان فعال دانشگاه‌های خراسان شمالی با عنوان «برنامه گفتمان آینده سازان» را در روز یکشنبه ۱۶ آذر ساعت :۱۹ برگزار می‌کند.

زنجان
سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی زنجان نیز برنامه شاد استندآپ کمدی با اجرای امیر ولی زاده را در روز یکشنبه شانزدهم آذر ساعت ۲۱ در برنامه خود دارد.
این برنامه به صورت زنده از طریق پیج اینستاگرام @amir.valizadeh72 پخش خواهد شد.
همچنین مسابقه برداشت از کتاب «مطالعه موفق با تمرکز» تا ۱۰ دی ماه برگزار می‌شود و دانشجویان می‌توانند بعد از مطالعه این کتاب، چکیده یا برداشت خود را به ادمین کانال ارسال نمایند. به سه نفر از شرکت کنندگان جایزه ارزنده تعلق خواهد گرفت.

شهید بهشتی
دیدار با ریاست واحد، انتشار شماره ویژه پادکست، ارسال پیامک تبریک، تولید محتوای مجازی، کارگاه آموزش خبر نویسی، کارگاه مسئولیت اجتماعی، آغاز مناظرات دانشجویی

صنعتی اصفهان
ارسال کلیپ حداکثر یک دقیقه‌ای با عنوان «دانشجو» مهلت ارسال ۲۰ آذر در پیج اینستاگرام @JDVSEF

علوم پزشکی شهید بهشتی
اولین دوره مهارت های ادبی ۵ استاد
دغدغه های دانشجویی برای ۱۰۰۰ نفر از دانشجویان سراسر کشور برگزار میشود

فارس
رونمایی از سلسله پادکست های معرفی کتاب و برگزاری نمایشگاه عکس مبارزه با استکبار در چند محل و ارائه کلیپ نمایشگاه مجازی

قزوین
تهیه گزارش در خصوص فعالیت های تشکل ها در دوران کرونا با همکاری ایسنا
برگزاری میز گرد در خصوص بیانیه گام دوم انقلاب با همکاری ایسنا و معرفی کتاب با محوریت دانشجویان

قم
جهاد دانشگاهی قم به مناسبت روز دانشجو مسابقه ای با موضوع «روایت دانشجو و کرونا» برگزار می کند که زمان مهلت ارسال آثار تا ۲۱ آذر ماه می باشد.

گلستان
سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد استان گلستان و انجمن اسلامی دانشگاه فرهنگیان استان گلستان هم نشست تخصصی «جنبش های دانشجویی و احزاب» را با حضور دکتر «احسان مکتبی برگزار خواهد کرد.
این برنامه روز یکشنبه ۱۶ آذر ساعت ۱۹» بصورت آنلاین از سامانه رویتاب جهاددانشگاهی و لایو اینستاگرام صفحه دانشگاه فرهنگیان استان گلستان @golestan.cfu.ac.ir پخش می‌شود.

گیلان
نشست گپ وگفتوگو سلامت روان دانشجویان در دوران کرونا که با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه گیلان برگزار میشود
نشست تخصصی راهکار های توسعه نوآوری اجتماعی دانشجویان که با معرفی و نمایشگاه مجازی آثار یک گروه دانشجویی همراه است.
معرفی نشریات دانشجویی فعال استان است

لرستان
طرح ویزیت رایگان و غلبارگری گسترده در منطقه دره گرم منطقه محرم است همراه متخصص قلب و پزشک عمومی و ماما انجام شود
مرکزی
برنامه جشن روز دانشجو همراه با شعر طنز دانشجویی توسط سازمان دانشجویان استان مرکزی برگزار می‌شود.
دانشجویان می‌توانند اشعار و سروده‌های خود را به آیدی تلگرام زیر ارسال نمایند تا پس از بررسی، در روز شنبه مورخ ۱۵ آذر ساعت ۲۰ توسط خود دانشجویان اجرا گردد.