برگزاری وبینار تخصصی "جامعه دانشگاهی و بیانیه گام دوم انقلاب: عملکردها و الزامات" در تبریز

۱۴ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۵ کد : ۲۱۴۶ شُعَب سازمان دانشجویان
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی از برگزاری وبینار تخصصی "جامعه دانشگاهی و بیانیه گام دوم انقلاب: عملکردها و الزامات" با همت جهاد دانشگاهی استان، در تبریز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانگشاهی، احد حاجی بلند ضمن بیان این مطلب، افزود: این وبینار تخصصی مرتبط با بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ایران، ویژه اساتید مرتبط و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی آذربایجان شرقی است.
وی ادامه داد: این وبینار تخصصی، از ساعت ۱۰ تا ۱۲ روز سه شنبه ۱۶ دی ماه سالجاری برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به سخنرانی دکتر جمال پور، عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور تبریز در این جلسه مجازی، گفت: علاقه مندان برای شرکت، می‌توانند به آدرس سامانه مجازی amjad.jde.ir/as مراجعه کرده و با رمز ورود mf1800، وارد جلسه شوند.
حاجی بلند افزود: افراد شرکت کننده، می‌توانند در صورت نیاز و بروز هرگونه مشکلی با شماره تلفن ۳۳۳۲۱۱۲۰، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان، تماس حاصل فرمایند.