انتشار پنجمین شماره نشریه گفتگو، نشریه داخلی مرکز ملی گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی

۲۹ دی ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۲ کد : ۲۱۷۶ گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی
پنجمین شماره نشریه الکترونیکی گفتگو، نشریه داخلی مرکز ملی گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی با مطالبی خواندنی از گفتگو با صاحب‌نظران درباره تجربه‌های مناظراتی آن‌ها منتشر شد. ‌

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، «تاثیر کرونا بر سپهر اندیشه ایرانی»، «کیفیت یک مناظره بیشتر به توافق بستگی دارد تا اختلاف»، «گفتگو با صاحبنظران درباره تجربه‌های مناظراتی آن‌ها»، «دیدگاه؛ موانع و راه‌های گفتوگوی بین فرهنگی؛ دکتر شمس الملوک مصطفوی» از جمله مطالب و مقالاتی است که در این شماره می‌خوانیم.

در بخشی از مطلب «کیفیت یک مناظره بیشتر به توافق بستگی دارد تا اختلاف» آمده است:
بهترین مناظرات، آن‌هایی هستند که استدلال‌های موافق و مخالف در آن‌ها حول نقاط مشخص چرخیده که همگی با پرسش بزرگ‌تری که گزاره معرفی کرده است، مرتبط هستند.
یک تکنیک مؤثر برای هر سخنران این است که با ساختار و نظم استدلال‌های رقیبش موافقت کرده تا بر وضوح تلاش انتقادی خود بیافزاید سپس نشان دهد که چگونه آن‌ها نمی‌توانند به این هدف دست یابند.