نشست «پیوند ادب و سیاست» برگزار می‌شود

۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۲۱:۱۸ کد : ۲۲۰۵ نکوداشت مفاخر ایران اسلامی
سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در راستای نکوداشت مفاخر ایران و جهان اسلام، همزمان با آغاز ایام الله دهه فجر اقدام به برگزاری سلسله نشست هایی جهت بزرگداشت مفاخر انقلاب اسلامی کرده است.
نشست «پیوند ادب و سیاست» برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، از آنجا که انقلاب اسلامی ایران بزرگ ترین تحول قرن چهاردهم هجری است ضرورت دارد تا اندیشه‌های نیروهای مؤمن انقلاب و اسلام برای دانشجویان تبیین گردد.
در نخستین برنامه در آغاز دهه فجر، نشست «پیوند ادب و سیاست» بزرگداشت دکتر حسن حبیبی از اعضای شورای انقلاب اسلامی همزمان با هشتمین سالگرد درگذشت ایشان با همکاری انجمن اندیشه و قلم برگزار خواهد شد.

شفیقه رهیده، همسر حسن حبیبی، محسن هاشمی رفسنجانی، رئیس شورای اسلامی شهر تهران و حجت الاسلام والمسلمین محمود دعائی، رئیس موسسه اطلاعات در این نشست به گفتگو خواهند نشست.