۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۲ کد : ۲۳۱۲ مدرسه بازی‌پردازی معرفی بازی
حال که کرونا خانه‌نشین‌مان کرده، روی آوردن به بازی‌های دسته جمعی راهکاری است تا از فرصت بودن در کنار اعضای خانواده نهایت استفاده را ببریم. «بیست‌سوالی»، یکی از بازی‌های قدیمی است که در این روزهای قرنطینه خانگی که مصادف با عید نوروز نیز هست، می‌تواند به به خانه و خانوداه‌مان رنگ و صفا بدهد. در ادامه معرفی بازی‌های عیدانه برای سال نو، این بازی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

گردآوری: علی علیزاده

معرفی بازی «سنگ کاغذ قیچی»

معرفی بازی «کانکت (اتصال)»

معرفی بازی «طناب‌کشی»

معرفی بازی «بیست‌سوالی»

بازی «بیست‌سوالی» یکی از بازی‌های فکری قدیمی است که در گذشته و زمانی که پیشرفت تکنولوژی و بازی‌هایی که امروزه تولید شده است نبود، این بازی بسیار مورد استقبال قرار می‌گرفت. اما با توجه به اینکه معمولاً بعد از گذر زمان، مجدد مردم به سمت بازی‌های قدیمی رو می‌آورند، قصد داریم تا به معرفی و آموزش بازی «بیست‌سوالی» بپردازیم. این بازی می‌تواند به صورت چند نفره انجام شود اما اگر تعداد افراد زیاد نباشد هم مشکلی ندارد و دو نفره هم می‌توانید بازی کنید اما سخت‌تر می‌شود، چون تنهایی باید حدس بزنید.

اگر بخواهیم خیلی راحت بازی «بیست‌سوالی» را توضیح دهیم، یک نفر یک کلمه‌ای را در ذهن خود انتخاب می‌کند و همانطور که از اسمش مشخص است، نفر یا نفرات دیگر باید ۲۰ سوال بپرسند و از طریق پرسیدن سوالات به جوابی که مد نظر است برسند. پس نکته‌ای که خیلی مهم و قابل‌توجه است، نحوه سوال پرسیدن شماست. شما باید سوالاتی را بپرسید که بتواند ذهن شما را طبقه‌بندی کند و بتوانید خیلی راحت‌تر به جواب مورد نظر برسید. ممکن است شما بعد از سوال اول بتوانید جواب را تشخیص دهید پس دیگر نیازی به پرسیدن سوال‌های دیگر نیست و اما توجه کنید که تا زمانی که به طور قطعی جواب را متوجه نشده‌اید، حدس نزنید چون امتیاز بازی را از دست خواهید داد. پس اگر حتی بعد از سوال‌های ابتدایی هم جواب را تشخیص دادید، برای مطمئن شدن چند سوال دیگر بپرسید. معمولاً در سوال‌هایی که پرسیده می‌شود، باید از کل به جز برسید و در هر سوالی که پرسیده می‌شود، دامنه جواب‌ها را کوچک‌تر کرده تا در نهایت به جواب برسید. سوالات را بسته به شناختی که از طرف مقابل دارید باید بپرسید و اینکه حدس می‌زنید چه کلماتی را ممکن است انتخاب کرده باشد. اما معمولاً سوالاتی مثل «شی است یا خیر؟»، «خوراکی است یا خیر؟»، «تو جیب جا میشه یا خیر؟» و… سوالات مرسومی است که اغلب جزو اولین سوالات پرسیده می‌شوند. جواب‌هایی که داده می‌شود نیز محدود به بله و خیر است و هیچ توضیح اضافه‌تری نباید داد که راهنمایی محسوب شود. اخیراً بازی «بیست‌سوالی» برای دستگاه‌های اندروید و IOS نیز منتشر شده است و می‌توانید آن را روی موبایل نیز بازی کنید. این بازی، در عین سادگی، بسیار مهیج است و می‌تواند خوراک خوبی برای شب‌های نوروزی شما باشد.

برای اطلاع از اخبار مربوط به بازی‌ها و مطلع شدن از مقالات تازه می‌توانید به اینستاگرام ما به آیدی bazikhallagh مراجعه کنید.

منابع

کلید واژه ها: ببروبازیکن بردگیم بازی‌ رومیزی بازی‌ فکری بازی‌ دورهمی بازی‌ خانوادگی بازی‌های نوروزی