۱۶ بهمن، برپایی چهارمین نشست «کلاس آبی» توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی

۱۴ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۹ کد : ۲۸۲۳ شُعَب سازمان دانشجویان
چهارمین جلسه کلاس آبی با موضوع تیپ‌شناسی شخصیت به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، مجتبی غلامی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: چهارمین جلسه از سلسله نشست‌های کلاس آبی با موضوع تیپ‌شناسی شخصیت با حضور استاد سپیده قدیمی ارشد مشاوره خانواده برگزار می‌شود.
وی اضافه کرد: سبک زندگی سالم، انضباط فردی، مدیریت احساسات، شخصیت، خودمسئولیتی، عزت نفس، خودانگیزشی، کارگروهی، مهارت‌‌های قابل عرضه و… از جمله اهداف نشست کلاس‌های آبی است.
غلامی افزود: این نشست به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی روز شنبه، ۱۶ بهمن ماه ساعت ۱۸ از سامانه رویتاب به نشانی www.roytab.ir/w/d/128 پخش خواهد شد.
به گفته وی، در چهارمین نشست کلاس آبی به بررسی اینکه کدام تیپ‌های شخصیتی می‌توانند در ازدواج با یکدیگر موفق باشند، پرداخته می‌شود.