فیلم سینمایی موقعیت مهدی اکران شد

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۷:۵۰ کد : ۲۸۵۲ اسلایدر
فیلم موقعیت مهدی، دوشنبه پنجم اردیبهشت ۱۴۰۱ در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران اکران شد و با استقبال دانشجویان مواجه گردید.
فیلم سینمایی موقعیت مهدی اکران شد

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، فیلم موقعیت مهدی در تاریخ ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ در سالن فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران اکران گردید. این برنامه را سازمان دانشجویان ایران با همکاری سازمان تهران جهاد دانشگاهی و دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران برگزار کرد که با استقبال خوبی از جانب دانشجویان مواجه شد.

موقعیت مهدی فیلمی ایرانی محصول سال ۱۴۰۰ به نویسندگی و کارگردانی هادی حجازی‌فر و تهیه‌کنندگی حبیب‌الله والی‌نژاد است. بازیگران این فیلم هادی حجازی‌فر، ژیلا شاهی، وحید حجازی‌فر، معصومه ربانی‌نیا، وحید آقاپور و روح‌الله زمانی هستند. این فیلم بر اساس بخش‌هایی از زندگی مهدی باکری ساخته شده‌است.
موقعیت مهدی نخستین‌بار در ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ در چهلمین جشنواره فیلم فجر و در بخش سودای سیمرغ به نمایش درآمد. این فیلم در این مراسم از ۱۴ نامزدی برنده پنج جایزه از جمله سیمرغ بلورین بهترین فیلم شد.

کلید واژه ها: اکران فیلم