بازدید از نیروگاه "منتظر قائم" در قالب طرح ملی «ایران، مرز پرگهر»

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، روز چهارشنبه 3 اسفند ماه، سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی علم و صنعت در دومین مقصد خود در قالب طرح ملی «ایران؛ مرز پرگهر» از نیروگاه منتظر قائم کرج بازدید کردند. در این بازدید تعدادی از دانشجویان دانشگاه‌های تهران، از واحد بخار نیروگاه به طور کامل بازدید کردند. این بازدید که مختص دانشجویان مهندسی برق و مکانیک بود، به خوبی توانست واقعیت‌های صنعتی را برای آنان نمایان کند. دانشجویان با حضور در مرکز کنترل واحد و صحبت با کارشناس ارشد این بخش، به خوبی با سیستم‌های پایش، فرایندهای ترمودینامیکی، شبکه‌ و زیرساخت و دیگر موارد آشنا شدند.

گفتنی است طرح ملی «ایران، مرز پرگهر» توسط مرکز گردشگری علمی-فرهنگی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی به صورت سالانه در سطح کشور برگزار می‌شود. این طرح ویژه دانشگاهیان و نخبگان دانشگاهی بوده و هدف از اجرای این طرح، آشناسازی دانشگاهیان با پروژه‌های صنعتی و فناورانه سراسر کشور و نیز آثار و مواریث فرهنگی و طبیعی در راستای افزایش خودآگاهی و خودباوری ملی است. جریان‌سازی فرهنگی به‌منظور تقویت اقتدار ملی و هویت ایرانی-اسلامی، فرهنگ‌سازی در جهت حمایت از صنعت و تولیدات ایرانی و اشتغال‌افزایی برای سرمایه‌های انسانی کشور و کمک به تولید و نشر محتوای بصری و شنیداری فاخر و جذاب و داده‌های متقن با موضوع میراث تاریخی تمدنی ایران از دیگر اهداف طرح ملی ایران مرز پرگهر بوده است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی سازمان دانشجویان ایران سازمان دانشجویان علم و صنعت ایران مرز پرگهر نیروگاه منتظر قائم