تیم دانشجویی "جدال احسن" استان فارس قهرمان مرحله منطقه ای جنوب کشور در یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران شد

تیم دانشجویی "جدال احسن" استان فارس قهرمان  مرحله منطقه ای جنوب کشور در یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران شد

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، مرحله منطقه‌ای یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران به میزبانی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان(منطقه جنوب) طی روزهای ۱۲و۱۳و۱۹و۲۰ اردیبهشت برگزار شد.  در این دوره از رقابت‌ها، ۱۲ تیم از استان‌های چهارمحال و بختیاری، مرکزی، قم، یزد، کهیگیلویه و بویراحمد، فارس، اصفهان و هرمزگان حضور داشتند.
در مرحله نیمه نهایی این رقابت‌ها، تیم‌های جدال احسن از استان فارس، شهید خرازی و جهادعلمی از استان اصفهان و دست نامرئی از استان کهگیلویه و بویراحمد با هم به رقابت پرداختن و در نهایت، تیم‌های جدال احسن، شهید خرازی و جهادعلمی به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند.
تیم‌های اول تا سوم این دوره از رقابت‌ها، روزهای 7 تا 9 خردادماه امسال در مرحله کشوری یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی که در دانشگاه علم و فرهنگ تهران برگزار می‌شود با تیم های برتر راه یافته به رقابت می پردازند.

کلید واژه ها: مناظره دانشجویی مناظره سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی استان کهیگیلویه و بویراحمد استان فارس استان اصفهان استان یزد استان چهارمحال و بختیاری استان قم استان مرکزی استان هرمزگان