تیم دانشجویی «شهید مقصودی»استان همدان قهرمان مرحله منطقه ای غرب کشور در یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران شد

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، مرحله منطقه‌ای "مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران" از 23 تا 25 اردیبهشت به میزبانی استان ایلام برگزار شد.
لازم به ذکر است، در اختتامیه این مسابقات، معاون فرهنگی دانشگاه ایلام از تلاش‌های جهاد دانشگاهی استان ایلام برای برگزاری شایسته و پرشور مسابقات مناظره دانشجویان ایران تشکر کرد و افزود: همه‌ی دانشجویان شرکت‌کننده در این مسابقات برنده هستند.

دکتر "صیدمهدی ویسه" در اختتامیه مرحله منطقه‌ای یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران ، اظهار کرد: توانمندی یک فرد به واسطه افزایش مهارت‌هایی است که حوزه‌های شغلی و حرفه‌ای خود در آینده بهره مند می‌شود و یکی از این مهارت‌ها فنون مذاکره است.

وی گفت: مذاکره‌ای ارزشمند است که برد-برد باشد و هر دو تیم‌های مناظره دانشجویان یک فضای واقعی را پیرامون یک موضوع تمرین کردند و همه شرکت کنندگان برنده‌ی میدان تمرین گفت‌وگو هستند.

در انتها باید گفت، در مرحله منطقه‌ای یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره  ۱۶ تیم از ۸ استان آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، همدان، لرستان، مرکزی، زنجان و ایلام شرکت کردند و این مسابقات در دانشگاه ایلام برگزار شد. همچنین، سه تیم شهید مقصودی از دانشگاه فرهنگیان همدان، رستا از دانشگاه زنجان و مکتب شهید چمران از دانشگاه ایلام توانستند مقام اول تا سوم را به دست آورند و به مرحله ملی این مسابقات صعود کنند.

کلید واژه ها: مناظره دانشجویی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره سازمان دانشجویان ایران استان همدان استان زنجان استان کردستان استان لرستان استان مرکزی استان ایلام استان آذربایجان شرقی استان آذربایجان غربی