سخنگو و دبیر هیئت دولت:

سخنگو و دبیر هیئت دولت: جست‌وجوی حقیقت در مناظره می‌تواند کمک حال رسیدن به وفاق و وحدت ملی باشد.

سخنگو و دبیر هیئت دولت در آیین اختتامیه یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، با بیان اینکه مناظره واقعی و حقیقی یعنی پایان منازعه، گفت: اخلاق مناظره و جست‌وجوی حقیقت در مناظره می‌تواند کمک حال رسیدن به وفاق و وحدت ملی بر سر مسائل کلان باشد.
به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران به نقل از ایسنا، دکتر علی بهادری جهرمی، سخنگو و دبیر هیئت دولت جمهوری اسلامی ایران در اختتامیه یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران گفت: هر چقدر در کشور فرهنگ مناظره حقیقی که به معرفت‌افزایی بینجامد، توسعه پیدا کند، به سوی پیشرفت حرکت خواهیم کرد.
وی با تاکید بر اینکه مناظره واقعی و حقیقی یعنی پایان منازعه، گفت: اگر این نگاه را داشته باشیم، دانشگاهیان می‌توانند در امور مختلف پیشرو باشند.
سخنگو و دبیر هیئت دولت خاطر نشان کرد: اخلاق مناظره و جست‌وجوی حقیقت در مناظره می‌تواند کمک حال رسیدن به وفاق و وحدت ملی بر سر مسائل کلان باشد.
گفتنی است، مرحله نهایی و آیین اختتامیه یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران امروز چهارشنبه ۱۰ خردادماه در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.

کلید واژه ها: یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره