مرکز گردشگری علمی- فرهنگی سازمان دانشجویان ایران برگزار می‌کند:

برگزاری اختتامیه هجدهمین دوره طرح ملی " ایران، مرز پرگهر" در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

برگزاری اختتامیه هجدهمین دوره طرح ملی " ایران، مرز پرگهر"  در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، اختتامیه هجدهمین دوره طرح ملی "ایران، مرز پرگهر" روز سه شنبه 16 آبان 1402 ساعت 13 تا  15 با حضور رئیس جهاددانشگاهی، دانشجویان و به همراه تقدیر از واحدهای برگزیده برگزار کننده طرح در سراسر کشور در "تالار بهمن" دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد.
در این دوره از طرح ملی "ایران، مرز پرگهر" مجموعا ۲۹ واحد جهاددانشگاهی مشارکت داشته اند که در آن حدود 3 هزار نفر از دانشجویان طی بازدیدهای علمی-تخصصی دانشجویان از اماکن و مجموعه‌های علمی، صنعتی و فناورانه و مواریث فرهنگی، جاذبه‌های گردشگری و طبیعی کشور، شرکت‌های دانش‌بنیان شاخص، کسب‌و‌کارهای نوآورانه و دیجیتالی، کسب‌وکارهای کوچک و مشاغل خانگی شاخص و مراکز کارآفرینی موفق بازدید کرده‌اند.
گفتنی است طرح ملی "ایران، مرز پرگهر" (بازدید نظام‌مند دانشگاهیان از مقاصد فناورانه، تاریخی و طبیعی کشور) از جمله برنامه های ارزشمند و فراگیر سازمان دانشجویان ایران است که طی  18 دوره در قالب اردوهای نظام‏‌مند و متناسب با رشته‌های تحصیلی با هدف بازدید از بناهای فرهنگی و تاریخی و مراکز علمی و فنّاورانه و پروژه‌های صنعتی و دستاوردهای انقلاب اسلامی برگزار می‌شود. این طرح از سال 1384 تا پایان سال تحصیلی 1401 هجده دوره در سراسر کشور برگزار شده است که طی 2852 اردو، 109093 نفر از دانشجویان و نخبگان دانشگاهی از مقاصد علمی و فرهنگی بازدید کرده‌اند.

دانشجویان علاقه‌مند جهت ثبت نام و حضور در برنامه می‌توانند با شماره تلفن ۶۶۴۹۱۱۳۶ تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: ایران مرز پرگهر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی مرکز گردشگری