رئیس جهاد دانشگاهی در اختتامیه طرح ملی «ایران، مرز پرگهر» تاکید کرد

زمینه ارتباط صنعت با دانشگاه شکل بگیرد

رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه برنامه‌های صنعتی باید برای دانشگاه‌ها ارائه شود و زمینه ارتباط صنعت با دانشگاه شکل بگیرد، گفت: در چنین شرایطی، دانشجویان با مسائل حوزه صنعت آشنا می‌شوند.
زمینه ارتباط صنعت با دانشگاه شکل بگیرد

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران به نقل از ایسنا، دکتر حسن مسلمی نائینی در آیین اختتامیه هجدهمین دوره طرح ملی «ایران، مرز پرگهر» که ظهر امروز، سه‌شنبه ۱۶ آبان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد؛ اظهار کرد: تجاوز وحشیگرانه به غزه را محکوم می‌کنم و شهادت مردم غزه را تسلیت می‌گویم. حوادث اخیر موجب آشکار شدن چهره استکبار برای جهانیان شد و من روشن شدن چهره استکبار به جهانیان را تبریک می‌گویم.

وی ادامه داد: این جنگ نشان داد که حقوق انسان‌ها متفاوت است و میان یک اوکراینی و یک غیر اوکراینی تفاوت وجود دارد.

رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه پیشرفت‌های متعددی در دوران انقلاب اسلامی حاصل شده است، افزود: ما در دوران پیش از انقلاب، پیشرفت نداشتیم. به طور مثال، مدیریت ذوب‌آهن اصفهان در اختیار خارجی‌ها بود و اپراتور دستگاه‌ها روسی بودند و ایرانی‌ها حق نزدیک شدن به دستگاه‌ها را نداشتند. اکنون شرایط تغییر کرده و تمام امور در دست ایرانیان است.

دکتر مسلمی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در عرصه پیشرفت کشور نقش مؤثر دارد، ادامه داد: جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف به پیشرفت‌های بسیاری نائل آمده است؛ به طور مثال، جهاد دانشگاهی توانسته است پرچم نظام را در سطح جهان به اهتزاز درآورد.

وی با بیان اینکه سنگ‌بنای جهاد دانشگاهی توسط دانشجویان بنا نهاده شده است، گفت: تمام افراد حاضر در بدنه جهاد دانشگاهی دانشجو بودند. این موضوع شامل مدیر یک مرکز و دیگر اعضا می‌شد.

رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه حدود ۱۲۰ هزار دانشجو در برنامه‌های سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی از مراکز صنعتی بازدید کرده‌اند، گفت: اگرچه طی این بازدیدها توضیحاتی درباره مراکز صنعتی به دانشجویان ارائه می‌شود، اما باید شرایطی فراهم شود که برنامه‌های صنعتی برای دانشگاه‌ها ارائه شود و زمینه ارتباط صنعت با دانشگاه‌ها شکل بگیرد تا دانشجویان با مسائل صنعت آشنا شوند.

کلید واژه ها: ایران مرز پرگهر سازمان دانشجویان ایران