طرح ملی مناظره «اساتید و نخبگان دانشگاهی» در گیلان برگزار می‌شود

سرپرست معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی گیلان از آغاز ثبت‌نام نخستین دوره طرح ملی مناظره «اساتید و نخبگان دانشگاهی» در استان خبر داد و گفت: اساتید و نخبگان تا روز ۳۰ بهمن‌ماه فرصت دارند، پیرامون موضوعات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در این مناظره ثبت‌نام کنند.
طرح ملی مناظره «اساتید و نخبگان دانشگاهی» در گیلان برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران به نقل از ایکنا، محمد شادپور سرپرست معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی گیلان از آغاز ثبت‌‌نام نخستین دوره مناظره اساتید و نخبگان دانشگاهی(بیان) در استان خبر داد و اظهار کرد: اساتید و نخبگان تا ۳۰ بهمن‌ماه فرصت دارند پیرامون موضوعات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در این مناظره ثبت‌نام کنند.
وی با بیان اینکه یکی از راهکارهای رشد علوم، گسترش پژوهش و ترویج امر مطالعه، گفت‌وگو، نقد و مناظره میان اساتید دانشگاه است، افزود: وجود فضای آزاد برای نقد و طرح دیدگاه‌های متنوع و متکثر، چه از جهات علمی و چه از جهات سیاسی حق استادان و دانشجویان دانشگاه بوده و لازم است که دقت شود این فضا، ابزاری برای بازی‌های سیاسی نشود.
شادپور گفت: هدف اصلی این مناظره ایجاد فرصتی برای طرح آزادانه آرا، دیدگاه‌ها و سؤالات پیرامون موضوعات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی جامعه و آگاهی از نقطه نظرات مختلف در محیط دانشگاه توأم با مساعدت به حاکمیت فضای عقلانی و علمی همراه با رعایت اخلاق و منطق گفت‌وگو در محیط دانشگاهی است.
سرپرست معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی گیلان با بیان اینکه این مناظره از طرح‌های ملی سازمان دانشجویان بوده و با همکاری سازمان بسیج اساتید، مرکز اسناد و کتابخانه ملی و تعدادی از دانشگاه‌‌های استان گیلان برگزار می‌شود، اظهار کرد: این مناظره برای اساتید شرکت‌کننده دارای امتیاز ارتقای مرتبه علمی در دستگاه مربوطه طبق آیین‌نامه‌های مصوب است، اعضای محترم هیئت‌های علمی و نخبگان همه دانشگاه‌ها می‌توانند برای ثبت نام به سامانه رویتاب به نشانی www.roytab.ir/bayaan مراجعه کنند.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان ایران جهاددانشگاهی مناظره اساتید استان گیلان