نوروز کرونایی با یک دنیا سرگرمی و هیجان‌

بالغ بر یک هزار اشتراک کتاب و فیلم به جامعه دانشجویی جهاد دانشگاهی اهدا شد

۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۷ کد : ۸۳۸ اخبار سازمان
با توجه به شرایط کشور به دلیل بروز و شیوع کرونا و همزمان با آغاز سال جدید، سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی تصمیم گرفت نزدیک به یک هزار اشتراک کتاب و فیلم را از طریق فضای مجازی به جامعه دانشجویی اهداء نماید.
بالغ بر یک هزار اشتراک کتاب و فیلم به جامعه دانشجویی جهاد دانشگاهی اهدا شد

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی؛ با توجه به تاکید ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا مبنی بر اراده ملی و حضور حداکثری مردم در منازل و پرهیز از مسافرت، با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و غنی‌سازی اوقات فراغت و حمایت از صنعت نشر و جامعه هنری کشور، کتاب های دیجیتال و صوتی، فیلم و سریال به اعضای فعال و همراه سازمان دانشجویان اهدا شد.

مطالعه و کتابخوانی و تماشای فیلم یکی از بهترین راه‌ها برای مقابله با استرس‌ها و اضطراب‌های ناشی از این دوران است که می تواند مورد استفاده قرار گیرد.