تقدیر از دست‌اندرکاران برگزاری مرحله کشوری چهاردهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران/ پیشنهاد برگزاری «جایزه ملی گفت‌وگو» به نام شهید مطهری

۲۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۹:۵۵ کد : ۴۳۳۹ اخبار سازمان گفتگو، مناظره و آزاد اندیشی اسلایدر
رئیس جهاددانشگاهی در مراسم تقدیر از دست‌اندرکاران برگزاری مرحله کشوری چهاردهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، با تأکید بر جایگاه این مسابقات به‌عنوان یکی از برنامه‌های ارزشمند فرهنگی این نهاد، پیشنهاد کرد «جایزه ملی گفت‌وگو» با نام استاد شهید علامه مرتضی مطهری نیز مزین شود.
تقدیر از دست‌اندرکاران برگزاری مرحله کشوری چهاردهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران/ پیشنهاد برگزاری «جایزه ملی گفت‌وگو» به نام شهید مطهری

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، مراسم تقدیر از دست‌اندرکاران برگزاری مرحله کشوری چهاردهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، با حضور دکتر علی منتظری، رئیس جهاددانشگاهی، دوشنبه ۲۳ شهریورماه در دفتر مرکزی این نهاد برگزار شد.

مسابقات مناظره از برنامه‌های ارزشمند جهاددانشگاهی است

رئیس جهاددانشگاهی، در این مراسم با اشاره به جایگاه مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران اظهار کرد: مسابقات مناظره دانشجویان از کارهای ارزشمند در زنجیره فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی است که مورد تحسین بسیاری از صاحبنظران قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه هدف‌گیری برنامه‌های فرهنگی، هنری، تحقیقاتی و علمی جهاددانشگاهی باید رشد و تعالی دانشجویان باشد افزود: نمی‌توانیم برنامه‌ها را در محیطی انتزاعی برگزار کنیم؛ بلکه فعالیت‌های فرهنگی ما باید در محیط دانشگاه و با حضور دانشجویان اجرا شود تا بتوانیم زمینه رشد و کمال آنان را فراهم کنیم. 

رئیس جهاددانشگاهی با تقدیر از عوامل برگزاری مسابقات ملی مناظره دانشجویان، پیشنهاد کرد تا در سال‌های آینده «جایزه ملی گفت‌وگو» با نام استاد شهید علامه مرتضی مطهری برگزار شود و در صورت وجود، کلیپ‌هایی از سخنان و دیدگاه‌های ایشان نیز منتشر شود.

ضرورت واگذاری میدان به جوانان

دکتر منتظری با تأکید بر اهمیت حضور جوانان در اجرای برنامه‌ها گفت: باید صحنه را به جوانان واگذار کنیم و امیدوارم در دوره پانزدهم مسابقات، با استفاده از تجربه دوره‌های گذشته و ایجاد ارزش افزوده از این تجربیات، از ظرفیت برگزیدگان نیز بیشتر استفاده شود.

وی برگزاری کارگاه‌ها و جلسات نقد و بررسی را از جمله اقداماتی دانست که می‌تواند به ارتقای کیفیت و رونق بیشتر مسابقات ملی مناظره دانشجویان کمک کند.

ممارست و خلاقیت؛ دو عامل موفقیت مسابقات مناظره

دکتر محمود علیگو، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، نیز در این مراسم مسابقات ملی مناظره دانشجویان را یکی از کامل‌ترین برنامه‌های فرهنگی در حوزه فعالیت‌های دانشجویی دانست و گفت: این مسابقات از نظر محتوای برنامه، مشارکت فعال دانشجویان و ایجاد شرایط مناسب برای حضور و رشد آنان، مجموعه‌ای کامل و دانشجوپسند و نتیجه‌بخش ایجاد کرده است.

وی ممارست در اجرا و خلاقیت تیم برگزارکننده را دو عنصر اساسی در موفقیت این مسابقات عنوان کرد و افزود: این مسابقات ۱۴ سال است که در حال برگزاری است و حتی در شرایط جنگ نیز اجرای آن استمرار پیدا کرد. از سوی دیگر، خلاقیت تیم اجرایی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف موجب شده است که هر سال عنصر جدیدی به این برنامه اضافه شود.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی حضور و مشارکت دانشجویان را مهم‌ترین ثمره مسابقات مناظره دانست و گفت: دانشجویانی که در این مسیر به جمع ما می‌پیوندند، در کنار تیم اجرایی قرار می‌گیرند و از ظرفیت برگزیدگان دوره‌های مختلف نیز در اجرای برنامه استفاده می‌شود.

وی با اشاره به تجربه جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان در برگزاری مرحله نهایی مسابقات گفت: این مجموعه یک بسته کامل همکاری را به بهترین نحو اجرا کرد و فضای امیدواری را رقم زد. امیدوارم این اتفاق در سایر واحدهای جهاددانشگاهی نیز رخ دهد و بتوانیم از طریق برنامه‌های فاخر، واحدها و ظرفیت‌های استانی را فعال‌تر و ارتباط میان آنها را توسعه دهیم.

دکتر علیگو با تأکید بر اینکه فعالیت‌های فرهنگی این چنینی موجب اعتبار و تحول فضای فرهنگی استان‌ها می‌شوند، اظهار امیدواری کرد سازمان دانشجویان ایران در دوره پانزدهم مسابقات ملی مناظره، این برنامه را با ایده‌ها و شگفتی‌های جدید دنبال کند.

ارائه گزارش برگزاری مرحله نهایی

دکتر رضا فریدزاده، رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، نیز در این مراسم گزارشی کوتاه از روند برگزاری مرحله نهایی چهاردهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران به میزبانی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان ارائه و از تمامی دست‌اندرکاران برگزاری این رویداد قدردانی کرد.

در پایان این مراسم از دست‌اندرکاران برگزاری مرحله کشوری چهاردهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران و تقدیر و از پدر دانشجوی شهید علی ناظم، عضو کمیته اجرایی چهاردهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران شد.


نظر شما :